Teated

5 olulist põhjust miks valida Jahh Catering sinu järgmise ürituse toitlustajaks?

Jahh Catering on paljudele esimene valik ürituste toitlustamiseks mitmel olulisel põhjusel. Kui otsite professionaalset, kvaliteetset ja usaldusväärset catering teenust, siis meie pakume sulle rohkem kui lihtsalt sööki ja jooki. Siin on mõned põhjused, miks Jahh Catering võiks olla teie järgmise ürituse toitlustamise partner:

1. Kogemus ja usaldusväärsus

Meill on 20 aastat kogemust erinevate ürituste toitlustamisel, sealhulgas pulmad, sünnipäevad, firmaüritused ja palju muud. Meie professionaalsus ja usaldusväärsus on saanud tunnustust paljudelt klientidelt, kes on jätnud positiivset tagasisidet meie teenuste kohta.

Leelo Tungal – tagasiside

Kõik oli väga maitsev ja ilusasti kujundatud, kõik külalised, nii lähedalt kui kaugemalt saabunud, jäid väga rahule. Võib-olla pöördub nii mõnigi neist edaspidi Teie poole, sest kiidusõnadega ei oldud kitsid.

Teenindus oli suurepärane – ei nimetakski seda teeninduseks, vaid HOOLITSUSEKS: cateringi noor daam ja noormehed kandsid nii laua kui külaliste eest hoolt nii asjatundlikult, delikaatselt ja osavõtlikult, nagu oleksid nad pereliikmed ja tulid appi ka siis, kui jäin lillede vastuvõtmisega kimpu.

Peo kordaminekus oli cateringil väga suur osa. Tuhat tänu neile takkajärelegi! Loodan, et nad ei pannud pahaks, et peo lõpetamisele kulus meil rohkem aega kui oletasime…”

Oleme saanud palju positiivset tagasisidet nii eraklientidelt kui ka ettevõtetelt, kes on kasutanud meie teenuseid korduvalt.

2. Kvaliteetne toit ja kohandatud menüüd

Keskendume alati kvaliteetsele toidule, kasutades värsket ja kohalikku toorainet, et pakkuda parimaid maitseelamusi. Menüüvalikud on mitmekesised ja kohandatavad vastavalt sinu vajadustele ja eelistustele. Pakume ka taimetoidumenüüd ning gluteeni- ja laktoosivabu toite. Grillmenüüde puhul küpsetame toidu koha peal värskelt valmis. 

Menüüdega saad tutvuda siin – https://jahhcatering.ee/menuud/

3. Professionaalne teenindus

Kogenud ja sõbralik teenindusmeeskond on ettevõtte lahutamatu osa. Meie eesmärk on tagada, et sinu üritus kulgeks sujuvalt ja kõik külalised tunneksid end hoolitsetuna. Teenindajad on professionaalsed, tähelepanelikud ja valmis pakkuma esmaklassilist teenindust.

4. Paindlikkus ja õigeaegne tarne

Üks Jahh Cateringi suuremaid eeliseid on paindlikkus ja võime kohanduda erinevate ürituste eripäradega. Mõistame, et iga üritus on ainulaadne ja vajab individuaalset lähenemist. Oleme valmis pakkuma erilahendusi, et viia sinu visioon ellu ning tagada, et üritus oleks meeldejääv ja edukas.

Teenindame kliente üle Eesti. Varume alati piisavalt ettevalmistuseks aega ning seeläbi toimuvad üritused komplikatsioonideta ning kõik on õigeaegselt valmis.

5. Keskkonnasõbralikkus ja jätkusuutlikkus

Järgime jätkusuutliku toitlustamise põhimõtteid, kasutades võimalusel kohalikke ja ökoloogiliselt säästlikke tooraineid ning vähendades jäätmete teket. Oleme pühendunud keskkonna mõjude minimeerimisele ja pakume võimalusi, mis sobivad keskkonnateadlikele klientidele.

Täiendavad Eelised

Jahh Catering pakub ka lisateenuseid, nagu lauanõude rent, peotelkide ja -mööbli rent ning dekoratsioonide korraldamine. See tähendab, et saad kogu ürituse jaoks vajalikud teenused ühest kohast, mis lihtsustab planeerimist ja tagab sujuva korralduse. Lisaks pakume konsultatsioone, et aidata sul luua täiuslik menüü ja ürituse kontseptsioon.

Kokkuvõte

Jahh Catering on tuntud oma kvaliteetse toidu, professionaalse teeninduse ja kliendikeskse lähenemise poolest. Valides meid oma järgmiseks ürituseks, võid olla kindel, et sinu külalised saavad nautida suurepäraseid maitseelamusi ja meeldivat teenindust. Usalda oma ürituse toitlustus ekspertide kätte ja vähendage korraldamisega seotud stressi – Jahh Catering võtab selle enda peale, et sinu üritus oleks täiuslik ja meeldejääv!

Kui soovid oma üritust unustamatuks muuta, võta meiega ühendust juba täna ja räägime lähemalt, kuidas saame sind aidata.

_____________________________________________________________

Tee hinnapäring siit või kirjuta oma soovidest:
tellimused@jahhcatering.ee, Sirli Ratas, +372 5682 9900

_____________________________________________________________

Tule jälgi meie tegemisi ka sotsiaalmeedia kanalites –

Instagram

Facebook